Мариана Попова ще представи за първи път в Бургас новия си

...
Мариана Попова ще представи за първи път в Бургас новия си
Коментари Харесай

Мариана Попова ще представи в Бургас албума "Истина"

Мариана Попова ще показа за първи път в Бургас новия си албум " Истина ". Това ще се случи на 14 август от 20.30 часа на сцената на Летния театър в Морската градина. Песните в албума са под съпровода на цигулка. Идеята на концертния театър е на цигуларя Чавдар Вълков, чиито солови осъществявания ще бъдат под съпровода на симфоничен оркестър.



Оркестърът ще е под диригентската палка на Димитър Косев. Той завоюва наградата „ Млад музикант на годината “ в анкетата на предаването „ Алегро виваче “ по стратегия „ Хоризонт “ на БНР. Той е и най-младият основен диригент в България. 

В изявление Мариана Попова споделя: „ Изненадата в този концерт е самият концерт, това е огромно събитие за мен самата. Огромна моя фантазия беше да пея със симфоничен оркестър, а концепцията за концерта пристигна от цигуларя Чавдар Вълков, само че си изчака времето и в този момент към този момент е реалност. Диригент ще е невероятният и извънредно надарен Митко Косев. На концерта ще извършвам както нови, по този начин и познати мои песни, а също и две кавър версии - на АВВА и на Адел, които са ми доста обичани и ужасно ги обичам. Освен на 14-и август, ще създадем концерт и на 20-и септември в конгресен център Варна, а на 28-и септември в Добрич. Надявам се всичко да е наред и да продължим, а през пролетта да създадем огромната десетка–  едни 10 града, тъй като сега няма по какъв начин. Концертът ще е доста прочувствен и хубав, като ще минем през всичките интервали и моменти от кариерата ми. Ще бъде нещо като затваряне на един емоционално-баладичен интервал и отваряне на нова страница в работата ми с един поп-рок албум. Новият ми албум съдържа 10 песни и е с продуцент Игор Марковски, а всички, които участват на концертите, ще могат да се снабдят с него. “



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР